Om os

Sjællandske medier

Sjællandske Medier er et lokalt ejet aktieselskab med flere tusinde aktionærer. Selskabet udgiver DAGBLADET, Frederiksborg Amts Avis, Nordvestnyt og Sjællandske samt 42 ugeavistitler. Selskabet driver desuden flere digitale medier, reklamebureau, lokalradio, videoproduktion samt tre rotationstrykkerier.

Sjællandske Medier har redaktioner og kontorer i 35 sjællandske byer. Sjællandske Mediers fællesfunktioner, bl.a. direktion, stabsfunktioner, økonomi og teknik, har hjemsted i Ringsted.

Læs evt også vores årsrraport og CSR rapport.

Her finder du direkte kontaktoplysninger til Ledelse og Chefredaktion

sn.dk

Sn.dk – Sjællandske Nyheder er Sjællands førende nyhedssite med nyheder fra hele Sjælland udenfor København. Sn.dk er en del af Sjællandske Medier og fælles hjemmeside for Sjællandske Medier A/S’ dagblade, DAGBLADET, Frederiksborg Amts Avis, Nordvestnyt og Sjællandske.

Her finder du direkte kontaktoplysninger til Webredaktion og it-afdelingen hos sn.dk

Ugeaviser

Selskabet udgiver 42 gratisomdelte ugeaviser/distriktsblade (titler) med et samlet ugentligt oplag på 885.000 eksemplarer samt yderligere 245.000 eksemplarer hver anden uge på Sjælland og Møn.

Gratisaviserne har hjemsted i Hillerød, Hørsholm, Lyngby-Tårbæk, Gentofte, Gribskov, Halsnæs, Frederikssund, Roskilde, Glostrup, Ballerup, Søborg, Rødovre, Taastrup, Greve, Køge, St. Heddinge, Haslev, Ringsted, Borup, Hvalsø, Holbæk, Nykøbing Sj., Kalundborg, Høng, Slagelse, Næstved, Vordingborg, Stege og Nykøbing Falster.

Kontaktoplysninger til uge-aviserne findes på siden Kontakt ugeavis

Redaktioner

Sjællandske Medier producerer lokale nyheder til hele sjælland redaktioner og afdelinger i 42 byer.

Oversigt og kontaktoplysninger til redaktionerne på de 42 ugeaviser findes på siden Kontakt ugeavis

Trykkerier

Selskabet driver rotationstrykkerier i Ringsted, Holbæk og Vordingborg/Ørslev.

Lokalradioer

Radio SLR og Radio Køge. Radio SLR har studie i Næstved og nyhedsredaktioner i Kalundborg, Holbæk, Faxe, Næstved, Slagelse, Sorø og Vordingborg kommuner, og samarbejder med SN.dk. Hovedvægten er lagt på underholdende radio med lokale og regionale nyheder. Radio SLR er en del af Dansk RadioReklame, som samarbejder om nationale reklameaftaler. Radio SLR ejes 100% af Sjællandske Medier A/S. Vi sender til størstedelen af Region Sjælland.

Radio Køge

INDSÆT TEKST HER

Lokal tv

24Produktion er en produktionsenhed under Sjællandske Medier A/S. 24Produktion er visual storytelling med en mangeårig erfaring inden for tv-branchen. Vores DNA er kreativ historiefortælling både det kommercielle og redaktionelle. Vi arbejder med værdiskabende kommunikation til alle platforme. Professionelt fra første idé til færdig produktion. Vi brænder for at fortælle historier med stort engagement, og udfordrer helst vores kunder for at nå den bedste løsning. Det er en vigtig del af vores produktion at skabe noget der giver værdig for andre.


Reklamebureauer

Sjællandske Medier/Holst Reklamebureau, Næstved og RA Reklame, Roskilde.

Kontakt

Læs også